Home terveys Hyppää Fitness Bandwagoniin tänä kesänä viiden upean iPhone-sovelluksen kanssa

Hyppää Fitness Bandwagoniin tänä kesänä viiden upean iPhone-sovelluksen kanssa

1385
0

Fitnessistä tulee erittäin suosittu kahdesti vuodessa ja olemme nyt toisessa vaiheessa. Alkuvuodesta ihmiset asettavat itselleen tavoitteita tulla terveemmiksi ja yleensä epäonnistuvat. On myös suosittua tulla terveempään kesällä ja useammat ihmiset menestyvät, koska on kuumempaa ja he ovat yleensä paremmalla tuulella, joten aion tarkastella joitain terveys- ja kuntoilusovelluksia, joita sinun kannattaa hypätä käyttöön, jos haluat muuttaa elämäsi tähän. kesä.

Tietunnus

Olen varma, että olet kuullut paljon kauhutarinoita siitä, että joku menee kävelylle vuorille ja joutuu vaikeuksiin. Tämä saa jotkut ihmiset pois ulkoilusta, mikä on sääli, koska se on loistava tapa pysyä kunnossa niille, jotka eivät halua viettää aikaa kuntosalilla. Road ID on loistava sovellus, joka voi antaa sinulle mielenrauhan, kun olet yksin, koska ihmiset voivat seurata edistymistäsi ja he voivat kutsua apua, jos joudut vaikeuksiin, ennen kuin tilanne pahenee entisestään.

Fitokratian makrot

Ihmiset ovat itse asiassa alkaneet kiinnittää huomiota syömänsä ruoan sisältämiin makroravinteisiin. Jos haluat rakentaa suurempia lihaksia, sinun on varmistettava, että syöt tarpeeksi proteiinia. Jokaisen, joka nauttii liikunnasta, tulee syödä paljon hiilihydraatteja. Älä syö tarpeeksi rasvaa ja se voi viedä hormonit epätasapainoon. Fitocracy-makrot auttavat sinua syömään täydellisen määrän jokaista makroravintoainetta samalla kun syöt oikean määrän kokonaiskaloreita lopullisesta tavoitteestasi riippuen.

Zipongo

Jos haluat laihtua, sinun on käytettävä paljon rahaa, koska terveellinen ruoka on kallista. Näin saatat kuulla ihmisten sanovan, vaikka se ei ole totta. Laihtuaksesi sinun on syötävä vähemmän ruokaa, ja maalaisjärki kertoo, että vähemmän ruokaa tulee halvemmaksi kuin enemmän ruokaa, mutta ihmiset haluavat silti syödä sitä, mitä he luokittelevat “terveellisiin” ruokiin. Tämä sovellus auttaa kertomalla, mistä paikallisessa supermarketissa on saatavilla alennuksia ja kuponkeja terveellisiksi katsomillesi ruoille.

Braingle

Haluatko hyödyntää kylpyläpaketteja, jotta voit maata pöydällä, kun joku hieroo stressiä kehostasi? Ei ole mitään väärää käyttää rentoutumista mielesi parantamiseen, mutta voit myös tehdä siitä paljon terveemmän pakottamalla sen työskentelemään kovemmin. Siksi he ovat kehittäneet Brainglen, sovelluksen, joka on täynnä aivojuttuja, joka saa mielesi ajattelemaan enemmän. Uusia heitetään sovellukseen joka päivä, mikä tarkoittaa, että et lopu koskaan tavoista pitää mielesi aktiivisena ja stressin loitolla.

Buddhify 2

Nyt hyppäämme takaisin spektrin toiseen päähän ja keskitymme sovellukseen, joka auttaa sinua puhdistamaan ajatuksesi, jotta mielesi tyhjenee. Jos et ole koskaan kokeillut meditaatiota ennen, sinun tarvitsee tietää vain kaksi asiaa. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että se muuttaa elämäsi parempaan suuntaan, kun olet oppinut sen. Toinen asia on, että se ei ole vaikea oppia, jos käytät ohjattua meditaatiotyökalua, ja juuri sen saat, kun lataat Buddhify 2:n, joten testaa sitä nyt ja vapauta mielesi.

Sinulla ei ole enää kauaa aikaa

Kun sää alkaa huonontua, et ole tarpeeksi motivoitunut muuttamaan terveyttäsi parempaan suuntaan. Saatat ajatella, että pystyt tekemään sen milloin haluat, mutta se ei toimi niin useimmille ihmisille, joten hyppää kuntoon nyt, kun sinulla on vielä aikaa.

Next articleLaki ja verkkosivustosi – mitä sinun tulee tietää