Home terveys 3 parasta laihduttavaa kauneushoitoa morsiamelle

3 parasta laihduttavaa kauneushoitoa morsiamelle

1549
0

Jos hääkellot ovat horisontissa, hääpukuun sovittaminen voi olla prioriteettilistasi kärjessä. Riippumatta siitä, kuinka moneen tilaisuuteen osallistut, ajatus siitä, että näytät enemmän kuin täydelliseltä suurena päivänäsi, voi olla pelottavaa. Onneksi monet kauneushoidot voivat auttaa sinua pudottamaan muutaman kilon, muotoutumaan ja viimeistelemään ennen hääpäivää. Tässä on kolme parasta laihduttavaa kauneushoitoa morsiamenille. Kumpaa aiot kokeilla?

1. Palauttavat hieronnat
Villitysdieetit tulevat ja menevät, mutta paras tapa päästä eroon rasvasta on noudattaa järkevää harjoitusohjelmaa. Halusitpa sitten hölkätä, pyöräillä tai uida, kolme 30 minuutin harjoituskertaa viikossa on paras toiveesi pitää rasvatasosi kurissa. Suurin syy siihen, miksi ihmisten on niin vaikea jatkaa harjoittelua, on se, että heidän kehonsa toipuminen vie aikaa. Kun harjoittelet, lihaksesi hajoavat ja tarvitsevat aikaa korjata itsensä, ennen kuin voit jatkaa harjoittelua. Palauttava hieronna paikallisessa kauneushoitolassa voi auttaa tätä prosessia ja auttaa lihaksiasi palautumaan ja kehittymään nopeammin. Tämä auttaa sinua pitämään kiinni harjoitusohjelmastasi ennen häitäsi.

2. Selluliitin vastaiset hoidot
Toinen hoito morsiamelle on erityisesti kohdistaa selluliittia. Bayrakci Tuna V et al:n tuore raportti hieronnan vaikutuksista rasvamassaan naisilla vahvistaa, että hieronta voi auttaa hajottamaan selluliittia. Raportissa selluliittia sairastavat naiset havaitsivat, että kaikki hierontatekniikat “vähensivät tehokkaasti selluliittipotilaiden alueellisia rasva-arvoja”. Useimmat kauneushoitolat tarjoavat selluliittia estäviä hoitoja tutkimuksella tuettuina tavoina auttaa morsiamia laihtumaan ennen hääpäivää.

3. Ikääntymistä estävä kasvohoito
Ikääntymistä estävä kasvohoito on monivuotinen suosikki kaiken ikäisten naisten keskuudessa. Vaikka kylpylöiden käyttämät öljyt, hoidot ja voiteet vaihtelevat paikasta toiseen, yleinen piirre ikääntymistä estävissä kasvohoidoissa on kollageenin induktioterapian käyttö. Kädessä pidettävät rullat, kuten mikroneuloja sisältävä Dermaroller®, rullataan potilaan kasvoille. Dermarollerit muodostavat tuhansia mikroskooppisia neulanreikiä dermikseen, mikä saa ihon tuottamaan uutta kollageenia. Tämä kollageeni korjaa ihoa ja pehmentää ryppyjä ja juonteita. Dermarollereja voi ostaa kotikäyttöön, mutta asiantuntijat suosittelevat, että ne tehdään ammattimaisesti infektioriskin minimoimiseksi. Se sopii erinomaisesti väsyneelle iholle, joka menettää sileytensä ja löystyy suun ja leuan ympärillä. Jos olet kiinnostunut ikääntymistä ehkäisevistä kasvohoidoista, sinun tulee varoittaa, että se ei ole välitön korjaus. Ihannetapauksessa tarvitset vähintään kolme istuntoa kuuden viikon välein, ja tuloksia alkaa näkyä vasta toisen istunnon jälkeen.

Johtopäätös
Menitpä sitten tavalliseen salonkiin tai morsiamen kauneussalonkiin, nämä kolme hoitoa voivat auttaa sinua näyttämään hoikemmalta ja nuoremmalta ennen häitäsi. Jos olet löytänyt muita hoitoja, kerro meille, mikä auttoi sinua. Jätä meille kommentti alle!

Previous articleLaki ja verkkosivustosi – mitä sinun tulee tietää
Next articleLiukuva vs kaksitaiteinen: Kuinka valita täydellinen lasinen suihkuovi