Home Koti Liukuva vs kaksitaiteinen: Kuinka valita täydellinen lasinen suihkuovi

Liukuva vs kaksitaiteinen: Kuinka valita täydellinen lasinen suihkuovi

1567
0

Jos kylpyhuoneessasi on vähän tilaa, kehyksettömät lasisuihkukaapit ovat täydellinen ratkaisu. Lasiovi tekee jokaisesta kylpyhuoneesta valoisamman ja suuremman. Kuten ehkä tiedät, kehyksettömiä suihkuovia on kahta päätyyppiä: liukuvat ja kaksinkertaiset. Jos et ole varma, mikä sopii sinulle, tässä on viisi vinkkiä, joiden pitäisi auttaa sinua valitsemaan täydellisen tyylin lasioven kylpyhuoneeseesi.

1. Valitse Bi-fold erittäin pieniin huoneisiin
Jos kylpyhuoneesi on todella pieni, kaksinkertaiset kehyksettömät lasiovet ovat oikea ratkaisu. Ne vievät vähemmän tilaa kuin liukuovet ja mahdollistavat suihkukaapin sijoittamisen pieniinkin tiloihin. Kaksitaitettavat kehyksettömät näytöt sopivat täydellisesti kylpyhuoneisiin, joissa ei ole paljon tilaa. Voit sijoittaa kaksitaiteisen oven kulmasuihkuyksikköön tai jopa kylpyammeen päälle luodaksesi yhdistetyn kylpyammeen ja suihkun.

2. Valitse Liukuva Seinien välisille koteloille
Pienemmissä kylpyhuoneissa jotkut asunnonomistajat haluavat asentaa seinien väliin kotelot. Tämä sulkee tehokkaasti yhden osan kylpyhuoneesta ja muodostaa suuren suihku- tai kylpyammealueen. Tämä on järkevää, koska se antaa sinulle enemmän tilaa kuin kulmasuihkukaappi. Jos käytettävissä oleva tila on yli 1000 mm leveä, liukuvat näytöt ovat järkevämpiä kuin kaksitaiteiset. Liukuovi työntyy kiinteän lasipalan taakse luoden upean ja kätevän suihkukaapin.

3. Valitse kaksitaiteiset kylpykotelot
Pienempiä kylpyhuoneita voidaan parantaa yhdistämällä suihku ammeeseen erillisen kylpyammeen ja suihkun sijaan. Kehyksetön lasi on ihanteellinen tapa saavuttaa tämä kylpyammeissa, jotka on asennettu tasaisesti seinää vasten. Asentamalla suihkun ammeen hanapään päälle voit asentaa kylvyn yläosan suihkukaapin, joka pitää veden sisällä. Tämä yhdistetty kylpyamme ja suihku voi vapauttaa tilaa kylpyhuoneessasi. Useimpien kylpyammeiden koon vuoksi kaksitaiteiset soveltuvat paremmin tähän kotelointityyppiin kuin liukuvat lasiovet.

4. Vältä kapeiden koteloiden liukuovia
Liukuovet tarvitsevat vähintään 1000 mm toimiakseen kunnolla, koska ovi vie noin puolet tästä tilasta. Jos esimerkiksi asensit liukuoven peittämään yhden metrin leveän kotelon, sinulla on vain puoli metriä läpikulkua oven ollessa auki. Alle metrin leveät kapeat kotelot sopisivat paremmin kaksinkertaiseen lasioveen.

5. Valitse Bi-fold, jos haluat alentaa ylläpitokustannuksia
Kaikilla asunnonomistajilla ei ole samat prioriteetit. Jotkut ihmiset ovat enemmän huolissaan estetiikasta, kun taas toiset ajattelevat pitkän aikavälin ylläpitokustannuksia. Laadukkaiden kromattujen osien, kuten ovenkahvan, saranoiden ja rullakiskojen, valitseminen tarkoittaa, että sekä liuku- että kaksitaittuvilla lasiovilla on pitkä käyttöikä. Useiden vuosien aikana taitto-ovilla on kuitenkin vähemmän huoltoongelmia kuin liukulasiovilla.

Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa sinua valitsemaan täydellisen lasioven kylpyhuoneeseesi. Jos olet äskettäin valinnut oven, kuulemme mielellämme sinusta. Miten valitsit? Jätä meille kommentti alle!

Previous article3 parasta laihduttavaa kauneushoitoa morsiamelle
Next article5 parasta kehyksetöntä lasisuihkusuunnittelutrendiä vuodelle 2014