5 parasta kehyksetöntä lasisuihkusuunnittelutrendiä vuodelle 2014

0
1609

Kehyksettomat suihkuseinät ovat ensiluokkaisia ​​tuotteita, joiden hintalaput sopivat. Tällaiset näytöt ovat kannattavia sijoituksia, koska ne lisäävät kotisi arvoa, tekevät kylpyhuoneesta näyttävän suuremmalta ja vähentävät siivoustyötäsi. Jos harkitset kehyksetöntä lasisuihkuseinämää kotiisi, tässä on viisi parasta mallia, joiden ennustetaan kasvavan voimakkaasti vuonna 2014.

1. Kylpynäytön roiskesuoja
Tämän vuoden kuumin trendi kehyksettömässä suihkuseinässä on vaatimaton roiskesuoja. Monet asunnonomistajat, jotka eivät olisi ajatelleet ryhtyä kehyksettömään lasiin, alkavat nähdä potentiaalin. Kylpyammeen roiskesuoja on yksittäinen karkaistu lasi, joka on sijoitettu kulma-ammeen kylkeen. Kylpyhuoneen nurkkaan sijoitettuja kylpyammeita voidaan käyttää suihkuna vain yhdellä roiskesuojalla. Tämä auttaa asunnonomistajia vapauttamaan tilaa kylpyhuoneessaan sijoittamalla suihkun kylpyammeen päälle.

2. Saranoidut kylpynäytöt
Miksi lopettaa roiskesuojan kanssa? Monet australialaiset muuttavat kylpyammeitaan suljetuiksi suihkuyksiköiksi kehyksettömien suihkuseinien avulla. Kehyksetön on paras tapa edetä, koska rumia kehyksiä ei ole, jotka estäisivät valon tai tekisivät huoneesta ahtauden tai pienen. Kehyksettömiä kylpyseinämiä pidetään paikoillaan ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pidikkeillä ja ne valmistetaan tyypillisesti yhdestä tai kahdesta osasta. Yksi näistä osista on asennettu seinään saranoihin oven muodostamiseksi.

3. Bambu-suihkukaapit
Bambutyyliset kotelot sopivat täydellisesti kylpyhuoneisiin, joissa suihkut sijaitsevat yhdessä kulmassa. Edellyttäen, että seinät on tiivistetty ja laatoitettu, nämä kotelot voidaan asentaa seinälle upean muotoilun aikaansaamiseksi. Ne muistuttavat muodoltaan neljännessylinterejä, joissa on kaarevat ovet, jotka avautuvat ulospäin. Nämä suihkukaapit luovat modernin ilmeen, joka ei näytä vanhentuneelta tulevaisuudessa.

4. Liukuvat suihkuovet
Monissa kylpyhuoneissa suihku on sijoitettu kahden rinnakkaisen seinän väliin. Liukuvat suihkuovet ovat loistava tapa hyödyntää käytettävissä oleva tila. Tyypillisesti yksi pala karkaistua lasia kiinnitetään oven ollessa asennettuna kiskoon. Tämä sopii erinomaisesti pieniin kylpyhuoneisiin, koska ovi ei vaadi tilaa avautuakseen. Monet kuluttajat ymmärtävät, että liukuovet kestävät pidempään kuin kääntöovet ja aiheuttavat vähemmän huoltoongelmia.

5. Tee-se-itse kehyksettömät suihkusarjat
Yksi vuoden 2014 suurimmista designtrendeistä on kehyksettömät DIY-suihkusarjat. Näitä myyvät verkossa yritykset, jotka palvelevat asunnonomistajia, jotka haluavat oman suihkukaapin asentamisen haasteeseen. Prosessi alkaa siitä, että asunnonomistaja mittaa kylpyhuoneensa ja päättää, mihin hän haluaa sijoittaa suihkun. Yrityksen asiantuntijat tekevät nämä mittaukset ja kohdistavat ostajan sopivaan sarjaan. Nämä sarjat postitetaan asiakkaille yksityiskohtaisten kokoamis- ja asennusohjeineen.

Johtopäätös
Jos olet valmis muuttamaan kylpyhuoneesi kehyksettömillä suihkuseinillä, yksi tässä artikkelissa mainituista trendeistä vetoaa sinuun. Oletko kokeillut jotain yllä olevista ideoista? Mikä on ollut kokemuksesi? Jätä meille kommentti alle!

Comments are closed.